En lugn helg!

Alltså denna helgen.. reste mig knappt ur soffan. Får så dåligt samvete när det är strålande sol ute men tror verkligen det var vad jag behövde. Har jobbat så mycket det senaste och dessutom haft varenda helg senaste typ tre månaderna uppbokade med vänner, släkt och flängt överallt känns det som. Min kropp skrek efter återhämtning så kunde verkligen inte förmå mig att göra något alls. Beställde dessutom mat till dörren både lördag och söndag.

På fredagen var min bror här och såg en film med mig och han glömde två snusdosor här som jag absolut inte kommer lämna tillbaka! Ett nytt tobaksfritt snus som jag aldrig testa förut men det var perfekt för mig på min lugna relax-helg. Ganska knasigt ändå att jag klarade mig en hel helg utan vanligt tobaks-snus, kroppen accepterade tobaksfritt direkt. Riktigt nice, för det var gött också.

Men nu kommande helger är det full fart igen. Ska till Stockholm nästa helg och hälsa på en kompis och kanske gå på Gröna Lund. Helgen efter det ska vi ta en lite roadtrip ner till Halmstad och Varberg, blir en lite ministart på sommaren och ska bli mysigt att få sitta på uteservering igen.

Ha en fin vecka så hörs vi!