Nu är det dags, sommarstaden Ringstorp börjar vakna till liv. Blommorna blommar, barnen badar i vattnet och jag. Jag njuter varje dag av sol och att det snart är semester. 

Jag har börjat fotografera mer nu än vad jag gjorde förra sommaren. Då var det mestadels enkla bilder på mat, blommor och övrig natur med min Iphone kamera. Dem blev fina, men inte alls lika bra som dem blir nu med min nya systemkamera som jag fick i julklapp. Så i snart ett halvår har jag arbetat med kameran, kollat youtube videos för att förstå mig på alla konstiga termer. Men nu känner jag att jag äntligen kan hantera den och det blir riktigt bra. Jag har också tagit en snabbkurs i Adobe för att kunna redigera mina bilder för finare ljus och andra parametrar som påverkar dem färdiga bilderna.

Så nu är jag helt redo för att dra igång sommaren med bilder och kanske även lite film.

Vad för typer av bilder skulle ni vilja se ? Bilder på mat, växter, eller bör jag åka till Helsingborg och fotografera city. Eller kanske till och med en tur över till grannlandet Danmark. Vi får se helt enkelt. När semestern börjar ordentligt får jag bestämma mig, men just nu tar jag det som det kommer. 

Nu skall jag lägga ner dator och gå ut i trädgården och planera nya fina blommor och njuta av solen. Kom ihåg glöm inte solkrämen i år!

Hejdå